Várj, ne fuss úttalan utakon végig

Ref. Várj, ne fuss úttalan utakon végig Sosem találsz végső állomást a súlyos gondok meg nem szűnnek így! Várj, ne fuss úttalan utakon végig, mert ez az út, ha egyszer véget ér te rájössz majd, hogy nem ez volt a cél.

1. Ó, tedd le terheidet itt, ne onts több könnyet érte, Végre megnyugodhat szíved: Jézus megtalált! Ő az ki végig ment az úton, úgy szeretett téged, Ő akit útja végén kereszthalál várt.

Ref. Várj, ne fuss úttalan utakon végig sosem találsz végső megnyugvást: a súlyos gondok meg nem szűnnek így. Várj, ne fuss úttalan végig, mert ez az út ha egyszer véget ér te rájössz majd, hogy késő, elvesztél!

2. Csak színes délibábot kergetsz, mely becsap téged. Állj meg, vesztedbe rohansz, tovább futni kár. Itt van egy csodálatos út, amit Ő készített néked, lépj az útra bátran, Jézus vár ott rád!

Ref. Várj, ne fuss úttalan utakon végig Sosem találsz végső állomást a súlyos gondok meg nem szűnnek így! Várj, ne fuss úttalan utakon végig, mert ez az út, ha egyszer véget ér te rájössz majd, hogy nem ez volt a cél. Te rájössz majd, hogy késő, elvesztél! Miért futnál még? Vár Jézus, fogd meg kezét!

Home Next song