Mindenütt a földön vágynak

1. Mindenütt a földön vágynak valami jó után, Minden ember keresi: hol a boldogság? Sok mindent elérhetsz, mégis üres maradhat a szív, Ha nincs benne igazi érték, Mely mindenen átsegít.

Ref. A szeretet nem fogy el sosem, A szeretet átvisz az életen. Mindent elhisz, és remél, A szeretet mindennél többet ér!

2. Az élet néha bonyolult, nem is mindig értem én, De kell, hogy a szívemben ott legyen a hit, szeretet, remény, E három dolog közül legnagyobb a szeretet Mert mindent elhordoz, ha kell, Sok vétket elfedez.

Ref. A szeretet nem fogy el sosem, A szeretet átvisz az életen. Mindent elhisz, és remél, A szeretet mindennél többet ér!

2. Senki nem tud úgy szeretni, ahogy az Úr szeret, Ha elhagyna mindenki, ő megmarad neked, Mert nem tud nem szeretni, hiszen Ő a szeretet. Mindent elhordoz, ha kell, sok vétket elfedez.

Ref. A szeretet nem fogy el sosem A szeretet átvisz az életen, Mindent elhisz, és remél, A szeretet mindennél többet ér.

A szeretet Istene téged is elér ha nyitva a szíved, s oda még beér. Ha nem vagy telve indulattal, gyűlölettel és haraggal. A szeretet megtalál bárhol is legyél, csak nyisd ki a szíved és bízz benne Ne félj, megváltozhat az életed, úgy ahogy nem is képzeled.

Home Next song