Te tanítsd: a szellemet válasszuk külön a l

Te tanítsd: a szellemet válasszuk külön a lélektől,

1. Te tanítsd: a szellemet válasszuk külön a lélektől, Hogy lássunk téged Urunk, Mert te vagy a Szellem a mi szellemünkben, Mi egységben eggyé így olvadhatunk.

2. Te tanítsd: a szellemet válasszuk külön, A léleknek életét megtagadjuk, És mindig csak szellemben kövessünk téged, Így hozzád, a Szellemhez igazodjunk.

3. Te tanítsd: a szellemet válasszuk külön, Hogy értelmünk soha meg ne nyugodjék a hústesten, Csupán csak a szellemünkön, Hogy bűn s az én már meg ne kössön többé.

4. Te tanítsd: a szellemet válasszuk külön, Hogy lelkiek már többé sose legyünk, De életünk teljesen szellemben legyen, És mindenben mindent jól felismerjünk.

5. Te tanítsd: a szellemet válasszuk külön, A körmönfont énünket leplezzük le, Hogy oda a keresztre szegezzük mindig, Így életünk tebenned élhessük le.

6. Te tanítsd: a szellemet válasszuk külön, Hogy lélekben átformált éltet éljünk, Míg isteni arcodhoz hasonlók leszünk, És éretten tenálad célhoz érünk.

7. Te tanítsd: a szellemet válasszuk külön. Add nékünk az életnek jó igéjét, Hogy lélek a szellemtől széjjelválhassék, És éljünk a Szenthelyen véled mindég.

Home Next song