Mai sus, mai sus, mereu mai sus

Mai sus, mai sus, mereu mai sus

Mai sus, mai sus, mereu mai sus, A noastre inimi cântă, Acolo-n slava făr’ de-apus, E țara noastră sfântă. Suind spre ea chemăm, Isus, Cu dor doritu-ți Nume; Mai sus, mai sus, mereu mai sus, Ca să ieșim din lume.

Urcăm cu ochii plini de dor, Privind a noastră țintă, Atât avânt înâlțător Și har ne înveșmântă… Isuse, suspinând căutăm Dorita Ta cetate; Mai sus, mai sus ca să scăpăm De tot ce-n noi păcat e.

Tot mai ușor, tot mai plăcut Urcușul ni se face, Încet al nostru vas de lut Se sfarmă, se desface; Plutind cu sufletul înot Prin marea de lumină, Mai sus, mai sus,scăpați de tot Ce-n noi rămas-a tină.

Ușor,pe albe-aripi de vis, Ființa noastră zboară La cerul ce spre noi, deschis, Lumini de-argint coboară… Mai sus! Și mulți privesc mirați Măreața slavei taină. Mai sus, mai sus,purtăm schimbați Slăvita albă haină.

Se-aprind luminile-n priviri De-a cerului viață, Se cern pe fețe străluciri Din dulcea dimineață. Mai sus! Pe frunți ni se aprind Din pietre scumpe salbe, Mai sus! mai sus! Ce raze prind A noastre haine albe!

Mai sus, mai sus! Ne-am cufundat În slava Ta adâncă, Atâtea slăvi am colindat Și tot mai mergem încă… Mai sus, în cer, mai sus! Cu chipul plin de soare, Cutremurați, plângând…Isus, Îți cădem la picioare!

Și sărutând slăvitu-ți strai, În poala Ta vom pune Tot brațul plin de crini din rai Și salbe, și cunune… Și dorul, cât în ochi avem, Și-a ochilor lumină… Preafericiți că Te vedem Și rămânem cu Tine!

Home Next song