Már jön a hajnal

1. Már jön a hajnal, az éjnek vége, Már dicsőn virrad az örök nap. E földi létnek sok gondja, könnye, Ha jön a hajnal, mind itt marad.

Már jön a hajnal, ó, zengj, te szív, Jézus jön értünk és hazahív! E földi létnek sok gondja, könnye, Ha jön a hajnal, mind itt marad.

2. Már jön a hajnal, a nagy nap virrad, Oszlanak már a zord fellegek. És elfeledjük a fájó múltat, Az Úr letörli a könnyeket.

Már jön a hajnal, ó, zengj, te szív, Jézus jön értünk, és hazahív! És elfeledjük a fájó múltat, Az Úr letörli a könnyeket.

3. Már jön a hajnal, hív Jézus haza, Jóságos Atyja keblére von. Az angyal-ezrek hőn üdvözölnek, Miénk lesz fönn a mennyei hon.

Már jön a hajnal, ó, zengj, te szív, Jézus jön értünk, és hazahív! Az angyal-ezrek hőn üdvözölnek, Miénk lesz fönn a mennyei hon.

4. Már jön a hajnal, és viszontlátjuk A zordon sírok szent foglyait. A mennyben többé már el nem válunk, Ím, jön a hajnal, testvéreim!

Már jön a hajnal, ó, zengj, te szív, Jézus jön értünk, és hazahív! A mennyben többé már el nem válunk, Ím jön a hajnal, testvéreim!

Home Next song